CODRIA

Traforaj. Pe vremea când la școală fetele aveau la educație tehnologică ”lucru manual” iar băieții ”traforaj”, nu înțelegeam de ce grupa de băieți are partea mai interesantă a materiei care presupunea să ne învețe lucruri tehnice, cum ar fi… gătitul, în cazul grupei de fete. Nu îmi plăceau acele ore. Nu prea îmi plac nici azi :). Prefer și acum să bat cuie, să tai, să decupez, să lipesc și, dacă aș avea materialele necesare, aș face și traforaj! Si pirogravură! În acest cerc al preferințelor nu e de mirare că bijuteriile și accesoriile CODRIA mi-au atras atenția la un târg de obiecte handmade.

Așasar am aflat povestea:
Creațiile noastre au ca inspirație natura și, în special pădurea, cu floră, faună, peisaje, inclusiv oameni și stări. Atunci când am ales numele am căutat acel ceva care să surprindă povestea pădurii așa cum o simțim noi, am pregătit o listă de nume și acesta a ieșit câștigător. Este feminin și puternic, și reprezintă viziunea noastră – pădurea ne încarcă și ne uimește.

Logoul pare foarte delicat, cine l-a proiectat?
Conceptul logoului vine de la Anca Milchiș, iar detaliile au fost puse la punct împreună cu Alina Ciocotișan.

Pe lângă tehnica specială a acestor accesorii, mi-a atras atenția și grafica: animale și simboluri florale, delicat gravate, desenate, traforate, e clar că fac parte dintr-un univers cu o motivație aparte: Inițial am creat o colecție de suveniruri inspirate de pădurile Transilvaniei, cu cerbi și căprioare, copaci și păsări. Apoi am decis să dezvoltăm povestea cu produse mai variate din lemn care să aducă bucuria și natura mai aproape de noi, cei care ne aflăm în mijlocul orașului. Produsele CODRIA spun povestea naturii prin simbolurile și detaliile folosite în design.

Creatoarele brandului, Anca și Alina, spun că cea mai evidentă calitate a produselor este că: Sunt pline de căldură, de originalitate și împlinesc nevoia de apropiere a omului cu mediul natural.
Iar mesajul brandului este unul pe care toți am putea să îl urmăm:
Mesajul  CODRIA este Take the nature with you!

Cum putem ajunge la produsele/serviciile brandului vostru?
Produsele CODRIA se găsesc pe https://codria.ro/, iar comenzi personalizate preluăm pe pagina de Facebook, prin e-mail sau telefon.

 

Hassium by Anca B.