Quarantine Projects

Quarantine Projects ne oferă o viziune inedită asupra comunităților artistice proxime sau îndepărtate și ne ajută să reducem distanța impusă în acest context de izolare socială.

header image

Raluca Mișca / Napoli

Da, mă inspir foarte mult din visele mele și am transpus în multe lucrări simboluri care sunt elaborări ale subconștientului.

header image

SUFRAGERIA

Găsim că e momentul ideal să ne re-inventariem ambientul, să vedem cât potențial expresiv au lucrurile familiare de care suntem înconjurați cotidian fără a le mai acorda vreun credit din această perspectivă.

header image

Lavinia Crețu / Sibiu

Felul în care îţi găsești propriul drum se axează mai uşor stilizând deja știutul sau lipsindu-te de ceea ce, în urma experimentului, crezi că nu îţi mai este necesar.

header image

Daniel Nagy / Oulu

Îmi place negrul. E cea mai simplă culoare.

header image

Alia Bakutayan & Daniel Tufiș / București

Arta pentru noi este un mod de viață, nu putem să separăm viața noastră personală de activitatea artistică și de design.

header image

Anca Brânzaș / Champery

Am învățat să nu depind prea mult de locație, mă simt uneori eu însămi ca un atelier ambulant; unde ajung să locuiesc, spațiul se transformă în atelier, este ceva inevitabil.

header image

Isa Balog / Rennes

Tehnica pe care o folosesc nu are legătură cu proiectele anterioare dar punctul de pornire și chestionările rămân aceleași: subiectivitatea memoriei și diversitatea punctelor de vedere.

header image

Raphaëlle Boutié / Paris

Întotdeauna e un joc între ceea ce am în minte, un univers și ceea ce face mâna. Un joc sau o luptă, depinde.

header image

Florin Magda / Alba Iulia

Temele care apar frecvent în lucrările mele sunt cele care înca îmi pun întrebări și care așteptă răspunsuri.