Daniel Vaida Furniture

Am mai spus și cu alte ocazii: ceea ce poți face cu propriile mâini e de neprețuit! Satisfacția creării unui obiect și frumos dar și funcțional, nu se poate egala în prea multe feluri. Nu trebuie să fii pasionat de design ca să poți aprecia un obiect atât estetic cât și din punct de vedere ergonomic. Iar dacă vorbim despre lucrurile care fac o locuință confortabilă, mobilierul este cel care dă caracterul unui spațiu, fie el destinat pentru muncă sau relaxare. Piesele de mobilier personalizate, impun un stil aparte și dau o poveste fiecărui „acasă”. Mobilierul lui Daniel Vaida are exact acest aer de handmade. Odată instalate în casa ta, piesele lui dau tonul, fie că sunt câteva rafturi suspendate sau un dormitor cu toate piesele aferente. Patina obiectelor cu aspect vintage au farmec, mai ales plasate într-un context arhitectural contemporan, minimalist.

Designul acestui „meșter”, pentru că așa se autodescrie cel care crează mobilierul Vaida sau Pinro, este definit prin forme simple și contrast între materialități și texturi, design ce se poate adapta ușor în orice spațiu: Mai am un alt brand sub care lucrez: Pinro însă Daniel Vaida Furniture a pornit cu ideea de a face cunoscut numele meu. Mă gândeam la ideea de meșter care e cunoscut după nume nu după brand. Imi place mai mult ideea de meșter, mă simt mai aproape de client din această postură.

Totuși, Daniel Vaida Furniture are o identitate vizuală: Logoul este realizat de mine și am ales ceea ce îl reprezintă pe un tâmplar, un ciocan de lemn. Îmi place să cred ca logoul este în continuă schimbare, se schimba odată cu mine. Niciun logo nu mă ține mai mult de cinci ani. Tot ce este legat de brand și identitate este gândit de mine. 

Mesajul Daniel Vaida Furniture? Vreau ca fiecare client să aibă parte de o experiență plăcută. Sunt pasionat de ceea ce fac și încerc constant să fac lucruri de calitate. Nu știu dacă am un mesaj mai clar de atât.

Piesele de mobilier Daniel Vaida Furniture le găsiți pe Daniel Vaida Furniture on facebook.com/daniel.m.vaida and
instagram @daniel_vaida_furniture.

 

Hassium by Anca B.