Flow

Eram copil şi, când aveam ocazia, stăteam cu orele pe marginea unui râu căutând pietre care odată udate şi spălate aveau un colorit deosebit şi devenau instant preţioase! Bine, trebuiau udate constant ca să rămână “preţioase”… Copiii mei fac la fel şi cam toţi copiii pe care îi cunosc… Fascinaţia pentru pietre strălucioare, colorate, juvaiere, nestemate, se instalaează din copilărie în zona afectelor noastre. De ce?… nu ştiu… cu siguranţă am găsi câţiva exegeţi cu explicaţiile la ei, dar dacă ne uităm puţin în spate, nu e greu de observat istoria complicată şi aventuroasă în care cultura interacţionează cu piatra în toate stadiile civilizației. Comoara cu nestemate e un laitmotiv în  mai toate poveştile şi găsirea ei înseamnă rezolvarea tuturor problemelor!

Nu ştiu dacă “comoara cu nestemate” găsită în atelierul Florinei Becichi ar putea garanta succesul dar ştiu că brăţările create de ea sub marca Flow nu sunt simple şiraguri de pietricele elegant compilate. Brăţările Flow au câteva calităţi în plus pe lângă cele estetice: Pietrele semi preţioase mi s-au părut întotdeauna foarte frumoase şi pe lângă aceasta, ele au şi multe proprietăţi care le fac foarte benefice pentru purtător. Ceea ce îmi doresc este să creez un produs cât mai personalizat. Am observat că fiecare persoană îşi alege piatra de care are nevoie şi care i se potriveşte cel mai bine, iar eu încerc să ajut cu sugestii privind combinaţiile pe care le alege, în cazul în care decide să poarte mai multe brăţări. Dorinţa mea este de a crea nişte bijuterii care au o valoare personală, care rezonează cu persoana care le poartă şi care oferă şi nişte beneficii datorită interacţiunii pietrelor cu corpul.

De altfel flow e un cuvânt foarte bine găsit pentru mesajul brandului conceput de designer-ul Camelia Imbuzan şi, pentru că o cunosc destul de bine pe creatoare, vă spun sigur că există o simbioză perfectă  autor-brand-produs. Brăţările Flow sunt realizate în serii mici şi vă puteţi bucura de ele în mod personalizat prin comandă pe instagram @flow_handmade_jeweley.

 

Hassium by Anca B.