Lampadaria

Sunt un om destul de organizat. Aș îndrăzni să zic, peste medie chiar 🙂 Îmi place să mă apuc de lucru într-un spațiu structurat coerent, ideile mele nu pot să se dezvolte în haos și am aproape un ritual: înainte să mă apuc de lucru în atelier, încerc să armonizez puțin spațiul sau măcar sectoarele de lucru, acest obicei îmi dă un start bun. Astfel că, plimbându-mă prin târgul cu meșteșuguri din Piața Unirii și dând cu ochii de produsele acestor doi designeri, mi s-au părut, vorba aceea: ”din filmul meu”! Să pui lucrurile în locuri potrivite e una dar să ai un produs care le și protejează, plus o dedicație imprimată pe husă, ei bine, cine e fan ”organizare” știe la ce mă refer 🙂 Faceți cunoștință cu Lampadaria, designul care organizează frumos obiectele dragi din jurul nostru.

De ce Lampadaria?
Numele Lampadaria pornește de la conceptul de a inspira și a aduce „lumina” prin design și culoare în viețile oamenilor. De acolo și sloganul nostru: ”We bring design to light”. Un echilibru între ce ne oferă arta și ce oferim noi.

Cine a făcut logoul?
Noi! Am vrut un logo minimalist, curat, care îți sugerează idea de spotlight. Ne dorim ca produsele pe care le creem să aducă o „rază” de inspirație în viețile oamenilor.

Ce au special creațiile voastre?
Produsele noastre au la baza 3 ingrediente: 
Inspirația – natura, prin culoare și grafică. Suntem plecați destul de des la munte, la țară cu cortul, bineînțeles înconjurați de oameni faini. Utilitatea –  sau ce anume ne lipsește din viața noastră ca să avem un comportament mai sustenabil, mai reutilizator (să nu tot colectăm sau să cumpărăm fără sens). Motivația – prin folosirea anumitor cuvinte alese din gândurile și percepțiile noastre.

Dintre toate obiectele create de voi, care ar fi preferatul vostru?
Husa de carte! Atât eu (Dadiana) cât și soțul meu (Cosmin) suntem iubitori de carte, dar avem obiceul de a duce cărțile peste tot cu noi și ajung într-o stare maximă de degradare. Pentru că ținem la cărțile noastre, am creat aceste huse, pe diferite grafici și texte, în funcție de personalitatea cititorului, atât cu scopul de a le proteja cât și ca formă de stil cu care să te indetifici și să îi inspiri pe alții.

Ce mesaj aduce brandul vostru?
We bring design to light! sau într-o formă mai elaborată: Alege să-ți exprimi personalitatea prin produse unice, într-un mod conștient, sustenabil, reutilizabil, inspirat din natură și frumos.

 

Dacă vrem produsele Lampadaria, unde le găsim?
Ne puteti găsi pe lampadaria.com, facebook: https://www.facebook.com/Lampadarii/ instagram https://www.instagram.com/lampadaria_design/ și platformele dichisar.ro, madeincluj, iar fizic în Cluj Demmers Tea House, Bookstory sau la atelierul nostru pe strada C. Brâncuși.

 

 

Hassium by Anca