Liana Jewerly

De bijuterii nu ne săturăm niciodată, știți doamnelor cum e cu diamantele, nu? Dar dacă bijuteria e custom-made, dacă e unică, dacă nimeni pe lume nu mai are un inel la fel? Dap, e și acesta un juvaier, un fel de diamant: puterea unicatului nu trebuie subestimată niciodată, mai ales dacă bijuteria pare desprinsă dintr-un basm nemuritor…:)

Liana se ocupă de bijuterii, ați ghicit! Și nu doar le crează ci îi învață și pe alții să creeze bijuterii. Liana Jewerly înseamnă dedicare pentru un meșteșug vechi decând lumea și pentru perpetuarea acestuia în vremuri contemporane.

De ce te-ai gândit să faci o școală de bijuterie contemporană?

Aproape toți elevii care au trecut prin atelierul meu au venit ei spre mine. Prima mea elevă m-a întrebat dacă o pot învăța și pe ea… și din acel moment am primit impulsul de a preda în mod concret. Ideea mă tenta demult, însă mi-am dorit să fac asta doar pentru oamenii care își doresc cu adevărat să învețe și… de aici au urmat alți elevi care au auzit de atelierul meu din diverse medii sau prin cunoștințe comune. Practic, nu aș spune că am o școală în adevăratul sens al cuvântului 😉

Aurul și argintul. Lumea de obicei alege să poarte unul sau altul, dar tu vezi altfel acest ”cuplu”:

Îmi place atât argintul cât și aurul, dar cel mai mult îmi place combinația celor două, finisajele de diferite texturi ale suprafețelor, astfel se pun în valoare unul pe celălalt. Combinarea aurului cu argintul este de fapt materialul în care îmi place cel mai mult să lucrez.

Cine a realizat logoul?

Logoul l-am făcut singură. Atât concept cât și execuție. (Fie vorba între noi, multe nopți nedormite…).

Care ar fi mesajul brandului tău?

Mesajul personal și al brandului (dacă îi putem spune așa) este exact ca și în descrierea de pe site: Bijuteriile mele se doresc a fi cât mai „altfel”, piese care să nu rămână neobservate, care să fie purtate cu drag, bijuterii speciale pentru persoane speciale.

Piesele semnate de mine sunt create din suflet și pentru suflet!

Cel mai drag produs din propria creație?

Îmi e tare greu să îți răspund… mereu există câte o piesă preferată, dar cele mai dragi îmi sunt cele care au timp să se ”coacă”, să le gândesc îndeaproape, la care îmi pot lăsa creativitatea neîngrădită de persoana care le va purta…

Unde te găsim dacă vrem o bijuterie semnată de tine?

Produsele mele le găsiți în atelier, pe site http://www.liana-jewelry.com pe pagina de https://www.facebook.com/ sau https://www.instagram.com/lianaart_jewelryschool/ și pe http://www.molecule-f.com Clienții cu care lucrez de foarte mulți ani îmi aduc mereu alți clienți și tot așa, deci momentan nu am nevoie de alte platforme.

Hassium by Anca B.