Proiect Hassium

Hassium- Synthetic solid, difficult to obtain, troublesome to study

Hassium.ro este o platforma care incurajeaza dialogul creativ intre artistii, curatorii și teoreticienii  din diferite bresle, mediază contactul acestora cu publicul larg și promovează/diseminează in timp real evenimente culturale relevante.

Puls Art ne ține la curent cu tot ceea ce înseamnă expoziții, acțiuni, târguri de artă, licitații, apeluri de proiecte și rezidente artistice.

hArta Ioanei survolează mediul artistic din perspectiva unui plastician practicant, conturând un traseu aventuros și subiectiv asumat  prin ateliere, camere și laboratoare de lucru, cu intenția de a identifica resorturile creative care îl pun în mișcare.

Felia de critică delimitează un spațiu discursiv prin recenzii, teoretizări/conceptualizări, interviuri  și analize aplicate.

Colțul de arhitectură  ne oferă o viziune inedită asupra orașelor prin recuperarea dintr-o perspectivă personală a unor detalii, structuri și prețiozități arhitecturale.

Almanahul de design ne ademenește în zona apetisantă a artelor aplicate, cu indicii despre tot ce este nou, cool și dezirabil în zonă.

Calendarul oferă artiștilor, galeriilor și operatorilor culturali o unealtă utilă pentru programarea evenimentelor.