Mi-a plăcut intotdeauna să umblu brambura prin atelierele artiștilor, să zăbovesc cu orele la cafele și povești, să adulmec sticlele cu verniuri., terpinoluri și terebentine astringente. Îmi place să întreb ce, cum și când lucrează oamenii. Mă interesează resorturile lor creative, pasele proaste, dificultățile tehnice și ultimele cărți citite. Îmi place să văd schița, procesul și rolul lor în economia finală a lucrării. Vreau să văd cum percep ei lumea și filtrele prin care o metabolizează.
Am pornit din atelierul meu prin al Ancăi Bodea și am pus pe picioare acest loc de joacă pentu oameni mari, să ne facem toate poftele:) L-am numit după elementul chimic No.108 / hassium care este artificial, dificil de obținut și problematic de studiat. Precum arta:)

Platforma noastră mediază dialogul creativ intre artistii, curatorii și teoreticienii din diferite bresle, susține contactul acestora cu publicul larg și promovează in timp real evenimente culturale relevante.
hArta Ioanei survolează mediul artistic din perspectiva unui plastician practicant, conturând un traseu aventuros și subiectiv asumat prin ateliere, camere și laboratoare de lucru, cu intenția de a identifica resorturile creative care îl pun în mișcare.
DesignEd ne ademenește în zona apetisantă a artelor aplicate, cu indicii despre tot ce este nou, cool și dezirabil în domeniu, despre ateliere de creație locale și afaceri creative emergente.
Felia de critică delimitează un spațiu discursiv prin recenzii, teoretizări/conceptualizări, interviuri și analize aplicate.
CheckItOut ne ține la curent cu tot ceea ce înseamnă expoziții, evenimente culturale, târguri de artă, apeluri de proiecte și rezidente artistice.
Quarantine Projects ne oferă o viziune inedită asupra comunităților artistice proxime sau îndepărtate și ne ajută să reducem distanța impusă în acest context de izolare socială.