Altele...

header image

LOOP/ Memo 8

”Eu personal văd doar plusuri în afacerea asta, ai cu cine să iei o pauză de cafea și de râs, ai de la cine primi la un sfat bun sau o critică asupra lucrărilor, ai bucuria de a găsi ușa deschisă când ajungi la atelier 😊.”

header image

Flaviu Moldovan

Nu mă plictisesc de artă niciodată. O știu de 20 de ani și înca descopăr multe sertare și aspecte ale ei. Imi pare rău ca arta înca nu este atat de dezirabilă precum sunt alte lucruri. Dar va fi!

header image

Monica Dan

Desenul a fost un mod de observare și de conștientizare, adesea l-am asociat cu diferite lucruri, experiențe sau trăiri. Firește, au fost etape de parcurs, dar fiecare a contribuit la dezvoltarea mea.

header image

Carmencita Brojboiu

Atelierul meu este Teatrul.... La mine cuvintele se transformă automat în imagini, eu văd cuvintele, frazele, o frază este deja un „spectacol” pentru mine. Când mi se vorbește sau când citesc, imaginile curg în mine ca pe un ecran de cinema, ca în zeci de diapozitive. Încerc apoi să fixez aceste imagini, să le transpun și să le dăruiesc.

header image

András Szabó

Ioana: Este vreo întrebare la care ai fi vrut să răspunzi dar nu ai primit-o? András: Dacă am regretat vreodată că am ales această meserie. Ioana: Și răspunsul...? András: Ce întrebare... N-am avut de ales:)

header image

Viviana Toșa

Am ales bijuteria ca mijloc de comunicare pentru relaţia de intimitate pe care aceasta o presupune cu cel care o poartă. Pentru că bijuteriile pot fi purtate cu afecţiune şi abandon , iar atunci când trec în mâinile celor care le-au ales şi le vor purta vor avea o nouă viaţă, vor face parte din propria lor poveste.

header image

Vanessa Singezia

Îmi place geometria și culorile foarte puternice; cum ziceam, îmi plac formele simple, intersectate, decupate... și desigur, culorile:)

header image

Ovidiu Leuce

E fascinant să văd cum materia are capacitatea de a modifica o intenție sau de a-i sublinia forța. Ceramica mea se naște în fapt din pictură, ca o posibilitate de a extinde spațiul picturii.